Лурдес Леон демонстрира какво е научила от майсторския клас за това

...
Лурдес Леон демонстрира какво е научила от майсторския клас за това
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона само по дамска чанта

Лурдес Леон демонстрира какво е научила от майсторския клас за това по какъв начин се открадва светлината на прожекторите от най-хубавия апаш на внимание - нейната майка Мадона. И до момента в който продължава да преследва кариера като модел, тя го употребява в своя изгода.
 Лурдес Леон, новите провокативни фотоси и дебютът на дъщерята на Мадона в музиката
Новите провокации на дъщерята на Мадона

Когато наследиш и ексцентризма, и музикалния гений

26-годишната Лурдес, която е и начинаеща певица построява собствен персонален жанр и за последната си фотосесия тя избира една от най-провокативните си визии до момента.

Лурдес е първата щерка на Мадона, която тя посрещна с някогашния си сътрудник Карлос Леон през 1996 година Както означават от Hola, oткакто приключва Мичиганския университет през 2018 година, тя работи като модел за огромни марки като Marc Jacons, Mulberry, Swarovski, Mugler, Savage на Rihanna x Fenty и други.

Последната й работа в тази сфера е за Dion Lee - паметна марка, която идва от Сидни, Австралия, и Лурдес оставя почитателите си без думи, до момента в който показва освен новия модел на марката, но и нейната стегната физика.
 Лурдес Леон - още веднъж скандално секси на събитието Mugler H&M
Лурдес Леон - още веднъж скандално предизвикателна

Дъщерята на Мадона не изневерява на провокативната си същина

Изпълнителката на " Love Me Still " се погрижи да остави диря и вместо да представи чантите с подходящ тоалет, тя направи кожените аксесоари единствените си облекла.

На фотография, споделена в нейния Instagram н гледа право към камерата, до момента в който носи единствено високи до коляното кожени сандали - неотдавна разпространявани от Miu Miu в композиция с три чанти, които ѝ служат за долни дрехи.

Във втората фотография създателят зад фотосесията издига детайлите на верижните връзки на чантите на ново равнище като прикрепя две златни и сребърни верижки към долните мигли на Лурдес, създавайки златни сълзи.
 Лурдес Леон и скандалната й фотосесия за W Magazine
Прекали ли този път дъщерята на Мадона

Kрушата не пада по-далече от дървото

Последната фотография, която Лурдес показа, е взор зад кулисите на правенето на фотосесията и я виждаме седнала гола на стол зад бюро, а пред нея работен плот с визуализация на останалите фотоси от фотосесията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР